Friday, 19 April 2013

LEONEL JORGE NUNEZ : BOROI BUKAN SEBARANG BOROI

Tahu tak siapa Leonel Jorge Nunez tu?? Dialah pemain baru Johor Darul Takzim (JDT) yang menggantikan Daniel Guiza. Dia jugaklah yang telah menyumbat 2 gol sewaktu JDT menentang Selangor dalam suku akhir ke dua Piala FA tempoh hari yang menyaksikan JDT menang 4-2 dalam penentuan sepakan penalti. Kemenangan ini membawa JDT ke separuh akhir Piala FA dan bakal bertemu Pahang. Sementara itu, Kelantan akan bertemu Terengganu dalam satu lagi perlawanan...

Apa yang aku nak bagitau, Nunez nie terror walaupun boroi. Boroi-boroi tapi power wokeyy...Baru buat penampilan pertama hari tu  dah ledak 2 gol. Harap2 lepas nie dia ledak gol lagilah. First2 dia masuk padang aku terkejut jugaklah, boleh ke mamat nie...sekali dia gol terus tukar persepsi...huhu, tulah jangan tengok orang berdasarkan fizikal. Gambar daripada FB...jom layan...


  boroi itu berbisa...hehe...

abg boroiiii.?? tak best... abg muncit laaaaa....

Sebelum nie sukan bola sepak Johor suram jek...stadium pun susah nak penuh tapi sekarang semuanya dah berubah. TQ TMJ...

18 comments:

  1. wow hebat la perut dia..eh eh...ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe..perut bukan sebarang perut..

      Delete
  2. Boroi itu seksi.. Haha.
    bunyi macam peminat setia JDT je nie.. :)

    ReplyDelete
  3. perut bkn sembarang perut.perut dia mmmg manang.hihihi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kan..perut bukn sembarangan perut..setuju sesangat..

      Delete
  4. walaupun boroi or buncit tp yg pnting dia bjaya menaikkan nama team johor...good..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..betul tu, dia berjaya nek kan nama team johor..malam ni pun dia jaringkan gol untuk jdt bagi saingan piala super..

      Delete
  5. haha!!karyun tu kelakar lah..hikhik

    ReplyDelete
  6. fahz gelak tang kartun tu ja.perut tu buat2 tak nampak je la.Kebolehan no 1.btul tak ipah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul..kebolehan tu lah yang paling utama, sedikit sebanyak dapat menutup kelemahan lain..ipah pun gelak tengok kartun tu mse first2...lawak..

      Delete
  7. hahha.. selalu org pndang slack je kt org boroi nie

    ReplyDelete
  8. hehe..dia dah berjaya mengubah persepsi tu kot...

    ReplyDelete
  9. hahaa.. lah..yeke? baru tahu dia boroi..!hehe..rezeki masuk gol tu..

    ReplyDelete
  10. he3..tp dia xsuka berlari sgt =)

    ReplyDelete